PATRIO OY AB - ADVISORY BOARD

Jari Luoma // CEO, Yrityskauppias, Patrio Oy Ab

Minulla on yli 30 vuoden kokemus yrittäjänä ja toimitusjohtajana pk-teollisuudessa. Olen myös auttanut yrityksiä useita vuosia hakemalla heille johtajia erilaisiin positioihin, tämä työ jatkuu edelleen.

Suomesta on puuttunut yrityskauppoihin erikoistunut aktiivinen toimija, joka etsii ostajat ja myyjät ja saattaa heidän intressinsä kohtaamaan toisensa. Tähän tarpeeseen on syntynyt Patrio.

Patriossa toimin CEO:na, perustajaosakkaana ja yrityskauppiaana. Minulla on Suomessa erittäin laaja verkosto yrityspäättäjiä ja yrityksiä, joiden kanssa olen toiminut pitkään luoden luottamukselliset suhteet. Tämä verkosto on eduksi myös tehtävässäni Patriossa. Tuon yrityskauppoihin yrittäjän näkökulman, koska tunnen heidän haasteet ja mahdollisuudet. Patriota haluan johtaa luottamuksella, rehellisyydellä ja avoimuudella. Olkoon se yhteistoiminnan kivijalka myös yrityskaupoissa.

Puhelin:
+358 500 666 867
E-mail:
jari.luoma@patrio.fi

Mikko Pihlajamäki // Asianajaja

Asianajaja Mikko Pihlajamäki on toiminut yli 20 vuotta yrityskauppojen oikeudellisena asiantuntijana sadoissa eri järjestelyissä.

Hän on tunnettu liiketoimintalähtöisestä ja ratkaisukeskeisestä työotteesta.

Mikko Pihlajamäki käy myös kouluttamassa yrityskauppojen juridiikkaa yliopistoissa, oppilaitoksissa, kauppamarijärjestössä, yrittäjäjärjestössä ja yrityksissä.

Puhelin:
+358 40 680 8888
E-mail:
mikko.pihlajamaki@law.fi

Antti Palmujoki // Asianajaja

Asianajaja Antti Palmujoella on yli 20 vuoden käytännön kokemus suomalaisten ja kansainvälisten yritysjärjestelyiden juridiikasta.

Asiakkaat arvostavat suuresti hänen tehokasta, käytännönläheistä ja liiketoimintapainotteista lähestymistapaansa.

Hänet on noteerattu useana vuonna kansainvälisessä asianajoalaa arvioivassa Legal 500 -hakemistossa.

Puhelin: 
+358 40 531 5588
E-mail:
antti.palmujoki@law.fi

Sakari Korpela // Advisor, Patrio Oy Ab

Olen toiminut yrittäjänä yli 20 vuotta, yrityksiä tällä matkalla on ollut toistaiseksi viisi, useimmat niistä ovat edelleen toiminnassa. Yrityksien perustaminen ja yrityskauppoihin liittyvät prosessit ovat tulleet tutuiksi. Tällä hetkellä toimin Fundussa, jonka co-founder olen. Yrittäjänä työskentelyyni on liittynyt yritysten kehittämiseen, erityisesti tietotekniikan avulla sekä toiminnan analyysiin ja yrityksen liiketoimintojen tilannekuvan parantamiseen. Fundussa ratkon yritysten rahoitustarpeita, joka aihe liittyy jokaiseen yrityskauppaankin.

Patriossa toimin neuvonantajana ja osallistun yrityskauppoihin liittyviin prosesseihin tarpeen mukaan. Esimerkiksi myytävän yrityksen myyntikuntoon saattamiseen, ostetun yrityksen haltuunottoon ja toimintojen integraatioihin. Ja niin edelleen.

Yrityskauppa on kokonaisuus, jota ei voi katsoa pelkästään myyjän tai ostajan näkökulmasta. Oma näkökulmani lähtee yrityksestä itsestään: parantaako yrityskauppa toimintaedellytyksiä ja kasvua. Yhteiskunnassa on aika vahva konsensus, että hyvinvointimme riippuu yritysten menestyksestä. Patrio tuntee olevansa Isänmaan asialla, kun se auttaa yrityskaupoissa ja tukee yritysten elinkaaren pidentämistä ja vahvistamista. .

Puhelin: 
+358 400 746 721
E-mail:
sakari.korpela@patrio.fi