VIENTIPÄÄLLIKKÖ

Yritys: TP Silva Oy
INFO 24/7: Executive Headhunter Jari Luoma 0500 666 867 jari.luoma@patrio.fi
Sijainti: Ylistaro

TP Silva Oy kuuluu suomalaiseen Terra Patris Oy – konserniin.  Konsernin liikevaihto on n. 100 M€ ja TP Silva Oy:n n. 23 M€. TP Silva Oy työllistää yli 100 henkilöä, joista noin puolet työskentelee Ylistaron tehtaalla ja puolet Haapajärven tehtaalla. Konserni työllistää kokonaisuudessaan n. 500 henkilöä.

TP Silva Oy:llä on kolme vahvaa tuotemerkkiä Palax, Hakki Pilke ja Japa, joiden kehittäminen jatkuu vahvana uudessa strategiassa. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tasolla ja investoida myös tulevaisuudessa tuotteidemme ja brändiemme kehittämiseen.

Ylistarossa olemme valmistaneet polttopuukoneita jo vuodesta 1953. Koko valmistusketju on suunnittelusta toteutukseen omissa käsissämme. Palax-tuotteista vientiin menee n. 50 % sitoutuneiden ja pitkäaikaisten maahantuojiemme kautta. Tuotekehitystiimimme hakee aktiivisesti uusia innovaatioita, ja tuotannossamme on parhaat tekijät varmistamassa, että asiakkaalle lähtevä kone on asiakkaan luottamuksen arvoinen.

Palax polttopuukoneet ovat vahvoja, kestäviä, helposti käytettäviä ja hinnaltaan kilpailukykyisiä. www.terrapatris.fi www.palax.fi

Haemme nyt

VIENTIPÄÄLLIKKÖÄ

ottamaan vastuun Palax-tuotteiden viennistä 37 eri maahan. Merkittävimmät vientimaat ovat Ruotsi, Norja, Ranska, Saksa, Kanada ja Iso-Britannia.

Persoonana osaat kuunnella, informoida ja viestiä avoimesti koko organisaatiolle. Toimit osana Palax-myyntitiimiä ja osallistut työhösi aktiivisesti hands-on maahantuojiemme tukena. Löydät ja näet mahdollisuudet ja ratkaisut sekä toimit yrittäjähenkisesti. Tehtävässä raportoit Liiketoimintajohtaja Jori Lammille.

Odotamme sinulta

  • Tehtävään sopivaa koulutusta
  • Matkustushalukkuutta ja intoa
  • Kykyä selvitä asiakasrajapinnassa myös teknisissä asioissa (Palax organisaation tuella)
  • Kokemusta ja näyttöä menestymisestä koneiden ja laitteiden vientimyynnissä ja maahantuojaverkoston kehittämisessä
  • Eduksi katsotaan kokemus maa- ja metsätalouskonepuolelta
  • Kielitaitoa suomi ja englanti, merkittävä etu ruotsi ja saksa, muut plussaa

Tarjoamme

  • Kilpailukykyisen palkan ja vuosibonuksen
  • Myyntitiimin tuen ja hyvät mahdollisuudet menestyä tehtävässä
  • Kattavan työterveyshuollon
  • Mahdollisuuden työskennellä etänä ja/tai tehtaalla Ylistarossa

Jätä lyhyt hakemus palkkatoiveineen ja CV, mistä ilmenee aikaisemmat saavutuksesi viimeistään 6.2.2022 mennessä. Aloitamme haastattelut välittömästi.

Facebook
Twitter
LinkedIn

PATRIO OY AB :: OTA YHTEYTTÄ

+358 500 666867

Jari Luoma

Sähköposti: info@patrio.fi

Postiosoite: Jyllintaival 313, 61360 Mieto

Y-tunnus: 3179167-7