YLIOPETTAJA, sähkö- ja automaatiotekniikka

Yritys: Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
INFO: Executive Headhunter Katja Luomaranta 040 585 2606 katja.luomaranta@patrio.fi
Sijainti: Vaasa

Haluatko olla osa Vaasan seudun energiaklusterin menestystarinaa?

Vaasan ammattikorkeakoulu hakee motivoitunutta ja kokenutta sähkö- ja automaatiotekniikan yliopettajaa kouluttamaan tulevaisuuden energia-alan asiantuntijoita ja tekemään vaikuttavaa TKI-työtä. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, ja aloitusajankohta on sovittavissa, toivomuksena vuoden 2024 alusta.

Miksi Vaasan seutu ja VAMK?

Vaasan seutu tunnetaan ympäri maailmaa energiateknologia-alan osaamisestaan. Klusterimme on täynnä innovatiivisia yrityksiä ja työelämäverkostoja, ja meillä on vahva sitoutuminen koulutuksen, sekä tutkimuksen ja kehityksen edistämiseen. Seudulla toimii useita energia-alan yrityksiä, jotka ovat johtavia toimijoita niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Valmentamalla tulevaisuuden osaajia ja tukemalla yrityksiä TKI-toiminnassa, pääset osaksi tätä menestystarinaa sekä sympaattista työyhteisöämme. Tehtävänkuvasi on monipuolinen ja pääset vaikuttamaan siihen. Joustavat työskentelymahdollisuudet tukevat työhyvinvointiasi. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla kattavan työterveyshuollon. Lisäksi tuemme vapaa-ajalla virkistäytymistä liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja polkupyöräeduilla. 

Tehtävänkuvaus ja mahdollisuudet

Tehtäväsi kattaa automaatiotekniikan, erityisesti teollisuusautomaation ammattiaineiden opetuksen, harjoittelun ja opinnäytetöiden ohjauksen. Lisäksi osallistut aktiivisesti ammattikorkeakoulun hanke- ja palveluliiketoimintaan sekä jatkuvan oppimisen kehittämiseen.  Laboratorioharjoituksissa hyödynnämme Technobotnian ajantasaista laboratorioinfrastruktuuria. Yliopettajan tehtävään kuuluu oleellisesti myös oman osaamisalan opetuksen kehittäminen, verkostotyö sekä julkaisutoiminta, joten pääset kehittämään verkostojasi niin Suomessa kuin kansainvälisesti, olet tärkeä osa tekniikan yksikkömme sähkö- ja automaatiotekniikan TKI toimintaa.

Mitä odotamme sinulta?

Vaadimme lisensiaatin tai tohtorin tutkintoa, sekä laaja-alaista automaatiotekniikan ja teollisuusautomaation osaamista. Toivomme, että tuot käytännönläheisen ja kehittävän otteen opetukseen ja TKI-toimintaan. Arvostamme myös hyviä viestintä-, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä englannin kielen osaamista.

Aiempi kokemus opetustyöstä, TKI-toiminnasta, sekä koulutuksen suunnittelusta ja kehittämisestä katsotaan eduksesi. Jos sinulla ei vielä ole opettajan pedagogista pätevyyttä, olet valmis hankkimaan sen kolmen vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Me Vaasan ammattikorkeakoulussa haluamme osaltamme edistää avoimen oppimisen ja opetuksen periaatteita kansallisten linjausten mukaisesti. Toivommekin että opetuksen ja tutkimuksen avoimuus on sinulle yhtä luontainen tapa toimia ja haluat osaltasi sitoutua näihin yhteisiin periaatteisiimme.

Palkkaus ja työehdot

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.  Tehtävän kokonaispalkka riippuu aiemman hyväksiluettavan työkokemuksen määrästä, sekä pätevyydestäsi. Kaikki pätevyysvaatimukset täyttävän henkilön palkkahaitari on n. 4966 – 6482 €. Mahdollinen epäpätevyysvähennys palkasta on 6 %. Mikäli olet suorittanut jatkotutkinnon, maksetaan sinulle lisensiaatin tutkinnosta 2 % lisä ja tohtorintutkinnosta 4 % lisä. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lue lisää työsuhde-etuuksistamme sekä työyhteisömme toimintatavoista perehdytysoppaastamme: https://www.vamk.fi/tietoa/korkeakoulu/rekry/perehdytysopas

Miten hakuprosessi etenee?  

Hakuprosessi tehdään yhteistyössä Patrio Oy Ab:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Executive Headhunter Katja Luomaranta +358 40 585 2606 tai katja.luomaranta@patrio.fi.

Hae tehtävää Kuntarekryssä 14.1.2024 mennessä alla olevan linkin kautta.

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/yliopettaja-sahko-ja-automaatiotekniikka-549548-1/

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana, joten jätäthän hakemuksesi hyvissä ajoin. Liitä hakemukseesi motivaatiokirje sekä ansioluettelosi. Suosittelijasi yhteystiedot voit toimittaa halutessasi vasta, mikäli etenet jatkoon hakuprosessissa. Todistukset pyydämme vain tehtävään valitulta. Olemme yhteydessä kaikkiin hakemuksen jättäneisiin viimeistään valinnan jälkeen.

Tervetuloa mukaan Vaasan seudun energiaklusterin menestykseen ja ole mukana rakentamassa sähkö- ja automaatiotekniikan koulutuksen ja TKI toiminnan tulevaisuutta!

Facebook
Twitter
LinkedIn

PATRIO OY AB :: OTA YHTEYTTÄ

+358 500 666867

Jari Luoma

Sähköposti: info@patrio.fi

Postiosoite: Jyllintaival 313, 61360 Mieto

Y-tunnus: 3179167-7