PATRIO OY AB - EXECUTIVE HEADHUNTING

EXECUTIVE HEADHUNTING

Mitkä ovat onnistuneen rekrytoinnin avainasiat?

Tärkeintä on tehdä huolella analyysi, millaista henkilöä yritys tarvitsee niin persoonaltaan, osaamiseltaan kokemukseltaan kuin taustoiltaankin. Profiilin määrittelyyn kannattaa käyttää aikaa ja osallistaa siihen rekrytoivan esimiehen lisäksi kaikki henkilöt, jotka ovat tekemässä lopullista valintaa. Silloin saadaan yhtenäinen näkemys haettavasta profiilista ja voidaan seistä yhdessä päätöksen takana. Headhunterimme osallistuvat profiilin laadintaan, koska se on tärkein ohjenuora, millaista henkilöä lähdetään etsimään. 

Headhunterin täytyy oppia myös tuntemaan yritys ja sen johtamistavat pystyäkseen antamaan kattavan ja luotettavan kuvan yrityksestä ehdokkaille. Luottamus ja rehellisyys ovat onnistuneen rekrytoinnin kulmakivia. 

Teemme kaikista johtajahauista TEASERIN, jossa avataan tarkemmin tehtävää ja yritystä, sen mahdollisuuksia ja haasteita. Kerrotaan yrityksen taloudellisesta tilasta, strategiasta ja visiosta, tulevaisuuden suunnitelmista. Kerrotaan mahdollisimman kattavasti niin hyvät kuin huonotkin puolet. Sillä tavalla saamme sitoutuneen henkilön tehtävään. Henkilö tietää sopimusta allekirjoittaessaan mihin on astumassa. Yllätyksiä emme halua tarjota kenellekään. Kun paras henkilö on valittu, niin ei sovi unohtaa perehdytystä. Kuka haluaisi jäädä uudessa työpaikassa tuuliajolle. Hyvin laadittu perehdyttämissuunnitelma kuuluu jokaisen johtajan työkalupakkiin.

 Minkä tason haut sopivat suorahakuun?

Perinteisesti Headhunter on hakenut ylintä johtoa – hiljaisesti. Suorahaku sopii mainiosti myös päälliköiden ja asiantuntijoiden hakuun. Nykyään varsin monet päälliköhautkin ovat hiljaisia, ei haluta kertoa julkisesti yrityksen uusista suunnitelmista. Haemme samalla ammattitaidolla Hallitusten jäsenet, C-tason johtajat, päälliköt ja asiantuntijat – julkisesti tai hiljaisesti. 

Asiakkaidemme mielestä aikataulussa ja hyvin suoritettu suorahaku maksaa takaisin itsensä nopeasti. Paras henkilö saadaan heti tuottavaan työhön, eikä tule ”huteja”.Teemme työtämme suurella intohimolla, laajalla verkostolla ja ahkerasti. Asiakas ja paras henkilövalinta ovat aina keskiössä. 

Outplacement-palvelut

Yritys saattaa joutua tilanteeseen, missä henkilökuntaa joudutaan irtisanomaan. Vastuullinen työnantaja auttaa irtisanottuja työntekijöitä työllistymään muualle. Kun ihminen on ollut pitkään samassa työpaikassa, niin hänellä ei ole osaamista hakea työpaikkaa, kirjoittaa hakemusta tai laatia CV:tä. Placement-palvelu auttaa ihmisiä eteenpäin ja hyvä työnantajamielikuva säilyy loppuun saakka. Se on tietyissä tilanteissa myös lakisääteistä riippuen yrityksen koosta ja työsuhteen kestosta.

Palvelemme 24/7 +358 500 666 867 / Jari Luoma Executive Headhunter.