Jaa sosiaalisessa mediassa


”Ooh, it’s a crazy world” laulaa Scorpions…. niin onkin! Juuri kun oltiin pääsemässä covidin ikeestä ja talouskasvu näytti lupaavalta, niin alkoi maailman rauhaa rikkova yhden narsistin peli. Siinä pelissä ei ole voittajia. Seuraukset tuntuvat jo kohonneina kustannuksina eikä päätä ole näkyvissä. Hintojen nousun, korkeammat korot, laskeneet pörssikurssit, kiristyneen verotuksen yms maksaja on lopulta aina kuluttaja. Hätää ei ole, niin kauan kun on töitä ja palkalla saa kaikki nämä maksuun.

Tilanne on kaksijakoinen. Osa yrityksistä menestyy erinomaisesti ja kasvua haittaa vain osaajapula ja komponenttien saatavuus. Toisaalla saamme lukea otsikoista alkavista yt-neuvotteluista. Haluaisinkin nyt tietää, mitkä asiat parhaiten kuvaavat yrityksesi/työnantajasi tilannetta.


• Patriossa tarjoamme asiantuntevaa palvelua muutostilanteeseen, olipa yrityksesi kasvussa tai sopeuttamassa toimintaa.
• Meitä kannattaa myös aina lähestyä, jos olet itse hakemassa uutta steppiä uralla.


Mitkä asiat kuvaavat parhaiten yrityksesi/työnantajasi nykytilaa?


A) Business kasvaa ja tarvitsemme lisää osaajia
B) Tulemme todennäköisesti sopeuttamaan
C) Osaajapula on este kasvulle
D) Kohonneet valmistuskustannukset ovat pienentäneet kysyntää
E) Tämä vuosi on myyty täyteen
F) Epävarma tilanne – tilauksia ei tule normaalia vauhtia

avoimiapaikkoja

Suorahakuun (ts. headhunterin työhön) liittyy monia uskomuksia ja myyttejä, joista osa on puhtaasti kaupunkilegendoja ja osassa on vissi perä. Toki sanonta ”ei savua

Lue lisää »
avoimiapaikkoja

Tervetuloa osastollemme keskustelemaan yrityksesi henkilötarpeista ja tietenkin myös, jos sinulla itselläsi on halu katsella uusia tuulia omalla urallasi.

Lue lisää »