Jaa sosiaalisessa mediassa


”Ooh, it’s a crazy world” laulaa Scorpions…. niin onkin! Juuri kun oltiin pääsemässä covidin ikeestä ja talouskasvu näytti lupaavalta, niin alkoi maailman rauhaa rikkova yhden narsistin peli. Siinä pelissä ei ole voittajia. Seuraukset tuntuvat jo kohonneina kustannuksina eikä päätä ole näkyvissä. Hintojen nousun, korkeammat korot, laskeneet pörssikurssit, kiristyneen verotuksen yms maksaja on lopulta aina kuluttaja. Hätää ei ole, niin kauan kun on töitä ja palkalla saa kaikki nämä maksuun.

Tilanne on kaksijakoinen. Osa yrityksistä menestyy erinomaisesti ja kasvua haittaa vain osaajapula ja komponenttien saatavuus. Toisaalla saamme lukea otsikoista alkavista yt-neuvotteluista. Haluaisinkin nyt tietää, mitkä asiat parhaiten kuvaavat yrityksesi/työnantajasi tilannetta.


• Patriossa tarjoamme asiantuntevaa palvelua muutostilanteeseen, olipa yrityksesi kasvussa tai sopeuttamassa toimintaa.
• Meitä kannattaa myös aina lähestyä, jos olet itse hakemassa uutta steppiä uralla.


Mitkä asiat kuvaavat parhaiten yrityksesi/työnantajasi nykytilaa?


A) Business kasvaa ja tarvitsemme lisää osaajia
B) Tulemme todennäköisesti sopeuttamaan
C) Osaajapula on este kasvulle
D) Kohonneet valmistuskustannukset ovat pienentäneet kysyntää
E) Tämä vuosi on myyty täyteen
F) Epävarma tilanne – tilauksia ei tule normaalia vauhtia

avoimiapaikkoja

Innostuin itsekin kirjoittamaan muutaman sanan myyntityön merkityksestä omalle ja yrityksen hyvinvoinnille. Olen ollut aina asiakasrajapinnassa hyvin vahvasti kiinni tehtävästäni riippumatta.

Lue lisää »
avoimiapaikkoja

Headhunterin soitto tulee usein puskista, yllätyksenä. ”Minulla olisi sinun profiiliin sopiva, mielenkiintoinen tehtävä avoinna – voidaanko keskustella lisää?” Hyvin usein

Lue lisää »