KTM Katja Luomaranta on aloittanut Patriossa Headhunterina

Jaa sosiaalisessa mediassa

Tervetuloa Katja mukaan suorahaun mielenkiintoiseen maailmaan!

Katjan tausta on esimiestehtävissä ja johdon konsultoinnissa yli 20 vuoden ajalta, joten asiantuntija-, päällikkö- ja johtotason rekrytoinnit ovat hänelle hyvin tuttuja. Hän on toiminut myös uravalmentajana tukemassa organisaatioita muutostilanteiden läpiviennissä. Patriossa Katja vastaa omien asiakkaidensa suorahakuprojekteista ja koko Patrion Placement-palveluista.

Hänellä on laaja kokemus eri liiketoiminta-alueilta, mikä antaa hyvät valmiudet ymmärtää ja nostaa esille merkityksellisiä asioita, jotta hakijaprofiilin määrittely helpottuu. Tämä myös varmistaa rekrytointiprosessin kokonaisvaltaisen onnistumisen ja erinomaisen asiakas- ja hakijakokemuksen. Katja tulee rakentamaan aktiivisesti yhteistyöverkostoa asiakkaiden ja hakijoiden kanssa. Jos tarvitset Headhunteria tai olet itse kiinnostunut stepistä eteenpäin, niin yhteys Katjaan. Hänen työkieliä ovat suomi, ruotsi ja englanti.

Katjan tavoittaa 24/7: 040 585 2606 tai katja.luomaranta@patrio.fi

avoimiapaikkoja

Tervetuloa Katja mukaan suorahaun mielenkiintoiseen maailmaan! Katjan tausta on esimiestehtävissä ja johdon konsultoinnissa yli 20 vuoden ajalta, joten asiantuntija-, päällikkö-

Lue lisää »
avoimiapaikkoja

Piristeel Oy on kauhavalainen yritys, joka toimii ajanmukaisissa toimitiloissa Kauhavalla ja on omistajansa Ruukki Construction Oy:n www.ruukki.com  kautta osa SSAB:ta.

Lue lisää »