KTM Katja Luomaranta on aloittanut Patriossa Headhunterina

Jaa sosiaalisessa mediassa

Tervetuloa Katja mukaan suorahaun mielenkiintoiseen maailmaan!

Katjan tausta on esimiestehtävissä ja johdon konsultoinnissa yli 20 vuoden ajalta, joten asiantuntija-, päällikkö- ja johtotason rekrytoinnit ovat hänelle hyvin tuttuja. Hän on toiminut myös uravalmentajana tukemassa organisaatioita muutostilanteiden läpiviennissä. Patriossa Katja vastaa omien asiakkaidensa suorahakuprojekteista ja koko Patrion Placement-palveluista.

Hänellä on laaja kokemus eri liiketoiminta-alueilta, mikä antaa hyvät valmiudet ymmärtää ja nostaa esille merkityksellisiä asioita, jotta hakijaprofiilin määrittely helpottuu. Tämä myös varmistaa rekrytointiprosessin kokonaisvaltaisen onnistumisen ja erinomaisen asiakas- ja hakijakokemuksen. Katja tulee rakentamaan aktiivisesti yhteistyöverkostoa asiakkaiden ja hakijoiden kanssa. Jos tarvitset Headhunteria tai olet itse kiinnostunut stepistä eteenpäin, niin yhteys Katjaan. Hänen työkieliä ovat suomi, ruotsi ja englanti.

Katjan tavoittaa 24/7: 040 585 2606 tai katja.luomaranta@patrio.fi

avoimiapaikkoja

Innostuin itsekin kirjoittamaan muutaman sanan myyntityön merkityksestä omalle ja yrityksen hyvinvoinnille. Olen ollut aina asiakasrajapinnassa hyvin vahvasti kiinni tehtävästäni riippumatta.

Lue lisää »
avoimiapaikkoja

Headhunterin soitto tulee usein puskista, yllätyksenä. ”Minulla olisi sinun profiiliin sopiva, mielenkiintoinen tehtävä avoinna – voidaanko keskustella lisää?” Hyvin usein

Lue lisää »