Patrio-tiimi rakentuu.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Patrio Oy Ab:n toiminta on käynnistynyt. Olemme saaneet Patrion Advisory Board:n mukaan alan huippuosaamista. Lainopillina neuvonantajina toimivat jatkossa Asianajajat Mikko Pihlajamäki ja Antti Palmujoki. Molemmilla on yli 20 vuoden kokemus yrityskaupoista ja yritysjärjestelyjen juridiikasta. Taloudellisena neuvonantaja aloitti Fundun perustajaosakas Sakari Korpela, jonka tausta on yritysten kehittämisessä ja rahoituksessa. Tervetuloa mukaan rakentamaan tulevaisuuden huippuyritystä ja merkittävää liiketoimintaa.

Yrityskauppa on varsin monisäikeinen ja siihen liittyy paljon monipuolista erityisosaamista. Siksi Patriolle on tärkeää käyttää neuvonantajina alan huippuammattilaisia. Patrion Advisory Board tuleekin täydentymään vielä 1-3 ammattilaisella.

Patrio on rakentamassa koko Suomen kattavaa Yrityskauppiasverkostoa ja olemme käynnistäneet etsinnät Yrityskauppiaiden löytämiseksi eri talousalueille. Meillä Yrityskauppiaat toimivat yrittäjinä Patrion mallin mukaisesti. Vahva verkosto ja kovanluokan ammattilaisten tuki auttaa menestymään tässä tehtävässä – myös taloudellisesti. Patriossa soudamme samaan suuntaan ja jos haluat mukaan veneeseen, niin ota yhteys 0500 666 867 Jari Luoma ja lähetä lyhyt hakemus sekä CV jari.luoma@patrio.fi.

avoimiapaikkoja

Innostuin itsekin kirjoittamaan muutaman sanan myyntityön merkityksestä omalle ja yrityksen hyvinvoinnille. Olen ollut aina asiakasrajapinnassa hyvin vahvasti kiinni tehtävästäni riippumatta.

Lue lisää »
avoimiapaikkoja

Headhunterin soitto tulee usein puskista, yllätyksenä. ”Minulla olisi sinun profiiliin sopiva, mielenkiintoinen tehtävä avoinna – voidaanko keskustella lisää?” Hyvin usein

Lue lisää »