Patrio-tiimi rakentuu.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Patrio Oy Ab:n toiminta on käynnistynyt. Olemme saaneet Patrion Advisory Board:n mukaan alan huippuosaamista. Lainopillina neuvonantajina toimivat jatkossa Asianajajat Mikko Pihlajamäki ja Antti Palmujoki. Molemmilla on yli 20 vuoden kokemus yrityskaupoista ja yritysjärjestelyjen juridiikasta. Taloudellisena neuvonantaja aloitti Fundun perustajaosakas Sakari Korpela, jonka tausta on yritysten kehittämisessä ja rahoituksessa. Tervetuloa mukaan rakentamaan tulevaisuuden huippuyritystä ja merkittävää liiketoimintaa.

Yrityskauppa on varsin monisäikeinen ja siihen liittyy paljon monipuolista erityisosaamista. Siksi Patriolle on tärkeää käyttää neuvonantajina alan huippuammattilaisia. Patrion Advisory Board tuleekin täydentymään vielä 1-3 ammattilaisella.

Patrio on rakentamassa koko Suomen kattavaa Yrityskauppiasverkostoa ja olemme käynnistäneet etsinnät Yrityskauppiaiden löytämiseksi eri talousalueille. Meillä Yrityskauppiaat toimivat yrittäjinä Patrion mallin mukaisesti. Vahva verkosto ja kovanluokan ammattilaisten tuki auttaa menestymään tässä tehtävässä – myös taloudellisesti. Patriossa soudamme samaan suuntaan ja jos haluat mukaan veneeseen, niin ota yhteys 0500 666 867 Jari Luoma ja lähetä lyhyt hakemus sekä CV jari.luoma@patrio.fi.

avoimiapaikkoja

Aina silloin tällöin kuulen asiakkaaltani väitteen: ”Emme käytä Headhunteria, koska headhuntatut työntekijät maksavat enemmän ja ovat huonosti sitoutuneita”. Hmm… oman

Lue lisää »
Hae meille

Haemme pääkaupunkiseudulle, Turkuun, Tampereelle ja Pohjois-Suomeen aktiivisia YRITYSKAUPPIAITA vastaamaan omalla alueellaan tapahtuvasta yritysvälityksestä. Toimit itsenäisenä yrittäjänä ja sinulla on taito

Lue lisää »