Uusiin haasteisiin: Ilkka Hautala on aloittanut Finnmaster Boats Oy:ssä Kalajoen tehtaan Tehdaspäällikkönä 26. 9. 2022.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Mikä Finnmaster Boats Oy:ssa kiinnosti ja nimenomaan tässä paikassa?

Finnmasterissa minua kiinnosti mielenkiintoinen ja ennestään minulle tuntematon teollisuuden ala – luksusveneiden valmistaminen. Käsityönä osaavien ammattilaisten valmistamat Grandezza-veneet ovat todella hienoja.

Miten alku on sujunut ja millaisia haasteita veneiden valmistuksessa on?

Minut on otettu mukavasti ja avoimin mielin vastaan, perehdytys on järjestetty hienosti edellisen tehdaspäällikön toimesta. Työkavereilta on tullut myös paljon neuvoja ja opastusta järjestelmien käyttöön.

Olen päässyt mielestäni hyvin sisään tehtävään, mutta vaikka olen monia asioita jo oppinut, niin tällä alalla opittavaa riittää vielä paljon.

Tehtävänäni on huolehtia Kalajoen tehtaan tehokkaasta ja laadukkaasta toiminnasta, sekä pidemmän päälle myös nostaa tehtaan siisteystasoa vielä nykyistäkin paremmaksi.

Alan haasteena on materiaalien saannin varmistaminen nykyisessä tilanteessa.

Miten hakuprosessi ja työpaikkakeskustelut menivät hakijan näkökulmasta

Hakuprosessi meni jokseenkin sujuvasti, vaikka välillä homma polki paikallaan, mutta pääosin vaiheista tiedotettiin aktiivisesti Patrion toimesta. Työpaikkakeskustelut sujuivat hienosti ja tehdaskierrokset sekä Kokkolassa että Kalajoella avasivat silmiä hyvin veneenrakennuksen maailmaan.

Patrio toivottaa Ilkalle onnea ja menestystä uudessa positiossa. Tehdaspäällikön tehtävä on vaativa ja se vaatii päättäväistä ja aikaansaavaa otetta ratkoa päivittäisiä haasteita.  


avoimiapaikkoja

Suorahakuun (ts. headhunterin työhön) liittyy monia uskomuksia ja myyttejä, joista osa on puhtaasti kaupunkilegendoja ja osassa on vissi perä. Toki sanonta ”ei savua

Lue lisää »
avoimiapaikkoja

Tervetuloa osastollemme keskustelemaan yrityksesi henkilötarpeista ja tietenkin myös, jos sinulla itselläsi on halu katsella uusia tuulia omalla urallasi.

Lue lisää »