PATRIO OY AB- SUORAHAUN JA OUTPLACEMENTIN AMMATTILAINEN

Patrio Oy Ab yrityksenä

Yritykset tarvitsevat yhä enemmän ammattimaista toimijaa hoitamaan heidän vaativia henkilöhakuja. Tähän tarpeeseen on perustettu Patrio. Toimimme aktiivisesti koko Suomessa. Etsimme yritykselle aina sopivimman ja parhaimman saatavilla olevan henkilön tehtävään.

Aktiivisuus ja ammattimaisuus näkyvät yhtiön liiketoiminnoissa – Suorahaussa ja Outplacement -palvelussa

Missio

Rakennamme Patrion koko toimintaorganisaation  alan huippuammattilaisten ympärille. 

Yrityksen toiminnassa ammattimainen toiminta korostuu tekijöistä prosesseihin. Sillä tavalla toimien takaamme toimeksiantajillemme parhaan palvelun ja onnistuneen lopputuloksen.

Hyvä ei meille riitä –  ei myöskään asiakkaillemme – haluamme parasta.

Arvot

Suorahaku ja Outplacement ovat hyvin sensitiivisiä ja perustuvat täydelliseen luottamukseen osapuolien välillä. Patriossa olemme tottuneet toimimaan asiakasta arvostaen ja luottamuksellisesti. 

Yhteistyön kivijalka rakentuu luottamuksestaavoi-muudesta sekä rehellisyydestä. Kun siihen yhdistetään ammattimaisuus ja aktiivisuus, niin lopputulos on varmasti kaikille osapuolille paras mahdollinen.

Miksi valita Patrio?

Suorahaussa ammattimaisuus korostuu myös läpi koko prosessin. Väärä rekrytointi tulee yritykselle todella kalliiksi. Hyvään  Headhunter:n panostaminen kannattaa – eikä usein edes maksa enempää. Hyvä Headhunter löytää aina tehtävään sopivimman ja parhaimman tekijän olipa toimiala mikä tahansa. 

Outplacement-palvelussa annamme organisaatiolle tuen erilaisten muutostilanteiden läpivientiin siten, että organisaation perustehtävä häiriintyy mahdollisimman vähän ja että henkilöstötyytyväisyys säilyy korkealla tasolla.