Cloud Engineer

Yritys: Amban Nordic Oy
Lisätietoja tehtävästä antaa Executive Headhunter Kari Pantsu, puh 040-5411841, kari.pantsu@patrio.fi
Sijainti: Espoo

Tule luomaan unelmiesi työpaikkaa!

Amban on senioritekijöiden ohjelmistotalo, jossa luotettavat ja ammattitaitoiset tekijät luovat kestäviä teknologiaratkaisuja alan parhaalla osaamisella. Ambanilla ymmärretään, että ihminen on kokonaisuus. Kun ihminen voi työssään hyvin, jaksaa hän paremmin myös työn ulkopuolella.

Mitä toivomme sinulta?

  • Kokemusta ohjelmiston elinkaaren hallinnasta minimissään 5 vuotta
  • Pilvipuolelta esim. AWS, Open Stack tai Azure
  • Konttiteknologiat
  • Ohjelmointitaidot esim. Python, Java, C#
  • Palvelinpuolelta Linuxista on aina hyötyä.
  • Kerro meille minkälainen olisi sinun unelmaprojektisi

Työssäsi on toki paljon opittavaa, ja me tuemme sinua oppimisessasi. Yhteinen tavoitteemme on, että osaamispääomasi kasvaa Ambanilla ensimmäisestä päivästä lähtien.

Mitä Amban Tarjoaa sinulle?

Ambanilla pääset osaksi senioritekijöiden ohjelmistotaloa. Kanssamme pääset kehittämään uusia mielenkiintoisia ohjelmistoja, moderneilla teknologioilla. Tarjoamme sinulle monimuotoisia ja mielekkäitä projekteja, joiden valintaan sinulla on itselläsi mahdollisuus vaikuttaa. Takaamme sinulle kilpailukykyisen palkan, joka vastaa osaamistasoasi.

Ambanilla voit tuoda esiin omia innovaatioitasi ja päästä toteuttamaan niitä Innovation Factory – ohjelman kautta. Tämän ohjelman kautta on syntynyt jo 2 uutta yritystä, joissa Ambanin työntekijät ovat omistajia.

Ambanilla on matala organisaatiorakenne, jonka ansiosta omiin asioihin vaikuttaminen on helppoa ja nopeaa. Toimitusjohtajamme Tapio Hekkala pitää henkilökohtaisesti huolen siitä, että sinulla on tarvittavat työkalut, osaaminen ja tuki omalla urallasi.

Ota yhteyttä!

Jätä CV ja lyhyt hakemus palkkatoiveineen HETI, CV:stä tulee ilmetä mitä olet saanut aikaan eri tehtävissä. Aloitamme haastattelut välittömästi.

Facebook
Twitter
LinkedIn

PATRIO OY AB :: OTA YHTEYTTÄ

+358 500 666867

Jari Luoma

Sähköposti: info@patrio.fi

Postiosoite: Jyllintaival 313, 61360 Mieto

Y-tunnus: 3179167-7