Kaksi Myyntipäällikköä

Yritys: Alfen Elkamo Oy Ab
INFO 24/7: Executive Headhunter Jari Luoma 0500 666867 jari.luoma@patrio.fi
Sijainti: Pietarsaari/Vaasa/muu Suomi

Alfen Elkamo – avain sähkönjakeluun.

Alfen Elkamo Oy Ab on vuonna 1981 perustettu yritys, joka kehittää valmistaa ja markkinoi tulevaisuuden sähkönjakelujärjestelmiä ja verkkoratkaisuja. Tärkeimpiä tuotteitamme ovat keskijännite- ja pienjännitekojeistot sekä niihin liittyvät kokonaisuudet teollisuuden ja energiayhtiöiden sähkönjakeluun. Emoyhtiömme Hollannissa valmistaa myös energiavarastoja ja sähköautojen latauslaitteita. Vahvuutemme on yli kolmenkymmenen vuoden aikana systemaattisesti kehitetty kokonaisuus, joka muodostuu laadukkaista tuotteista sekä osaavasta henkilökunnasta. Alfen Elkamolla työskentelee noin 80 alansa ammattilaista. Alfen Elkamo on hollantilaisen pörssiyhtiön Alfen N.V.:n tytäryhtiö. Lisätietoja www.elkamo.fi ja www.alfen.com

Haemme nyt

Kahta MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

vahvistamaan myyntitiimiämme ja vastaamaan omasta asiakaskunnastaan ja uusasiakashankinnasta. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat verkkoyhtiöt, energiantuotantolaitokset ja teollisuus. Tehtaamme on Pietarsaaressa ja sen lisäksi meillä on konttori Vaasassa. Sijaintisi suhteen olemme joustavia.

Alfen Elkamo on mielenkiintoisessa kasvuvaiheessa ja kasvattaa vientiä Pohjoismaihin. Meillä on uusia tulevaisuuden tuotteita ja järjestelmäratkaisuja. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn, viihtyisän työympäristön ja ammattitaitoiset työkaverit.

Työnkuvaasi voimme räätälöidä sinun omien kiinnostuksiesi, osaamisen ja aikaisempien kokemuksien mukaiseksi – sinulle sopivaksi kokonaisuudeksi. Toisen Myyntipäälliköistä toivomme keskittyvän enemmän myös Ruotsin markkinoille.

Sinulla on laaja kokemus B2B-myynnistä ja riittävä sähkötekninen tuntemus. Etsit aktiivisesti uusia asiakkaita ja hoidat olemassa olevia asiakassuhteita. Tehtävässä raportoit myyntijohtajalle.

Toivomme sinulta:

 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja riittävää sähköteknistä osaamista
 • Näyttöjä menestymisestä B2B -myynnissä
 • Neuvottelutaitoja ja kykyä toimia organisaatiossa
 • Näyttöjä uusasiakashankinnasta
 • Aktiivista otetta tarttua toimeen ja valmiutta liikkua kentällä
 • Yrittäjäasennetta ja yhteistyötaitoja
 • Sujuvaa viestintää suomeksi ja englanniksi, ruotsi on etu.

Persoonatasolla sinussa korostuvat oma-aloitteisuus, huolellisuus sekä taito johtaa itseäsi. Toimit vastuullisesti, systemaattisesti ja tavoitteellisesti. Osaat verkostoitua ja rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Eduksi luetaan:

 • Energia- tai sähköalan tunteminen
 • Suunnitteluosaaminen

Tarjoamme:

 • Paljon monipuolista työtä kannustavassa, etätyömyönteisessä työyhteisössä
 • Huipputuotteet ja mahdollisuuden kasvattaa myyntiä
 • Hyvän kuukausipalkan

Jätä CV ja lyhyt hakemus palkkatoiveineen heti, tai viimeistään 31.07.2022 mennessä.  CV:stä tulee ilmetä mitä olet saanut aikaan eri tehtävissä. Aloitamme haastattelut välittömästi.

Facebook
Twitter
LinkedIn

PATRIO OY AB :: OTA YHTEYTTÄ

+358 500 666867

Jari Luoma

Sähköposti: info@patrio.fi

Postiosoite: Jyllintaival 313, 61360 Mieto

Y-tunnus: 3179167-7