LEHTORI, sähkötekniikka

Yritys: Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
INFO: Executive Headhunter Katja Luomaranta 040 585 2606 katja.luomaranta@patrio.fi
Sijainti: Vaasa

Haemme Vaasan ammattikorkeakouluun 

SÄHKÖTEKNIIKAN LEHTORIA

Etsimme innostunutta ja kokenutta henkilöä vahvistamaan tiimiämme Vaasan seudun energiaklusterin ytimessä. Meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus yhdistää ammattikorkeakoulun sähkötekniikan opetus ja tutkimus- ja kehitystoiminta (TKI) tiiviiseen yhteistyöhön alueen energiaklusterin kanssa. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.  Aloitusajankohta sovittavissa, toivomuksena alkuvuosi 2024.

Mistä työssä on kyse?

Sähkö- ja automaatiotekniikan koulutus perustuu vahvasti työelämän tarpeisiin. Tehtävässä pääset tärkeäksi osaksi seutumme laajaa yritys- ja työelämäverkostoa, jonka kanssa teemme läheistä yhteistyötä. Teet merkityksellistä työtä valmentamalla yrityksille tulevaisuuden osaajia ja kehittämällä yrityksiä TKI-toiminnan avulla. Tehtävääsi kuuluvat sähkötekniikan ammattiaineiden  opetus, harjoittelun ja opinnäytetöiden ohjaus, osallistuminen ammattikorkeakoulun hanke- ja palveluliiketoimintaan sekä jatkuvan oppimisen opetusta ja kehittämistä. Opetusympäristöjämme ovat Technobotnian laboratorio, sekä Palosaaren korkeakoulukampuksen opetustilat.

Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja vähintään kolmen vuoden käytännön työkokemusta tehtävän aihepiiristä. Huomioimme myös hakijat, joiden ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaminen on vielä kesken, mutta jotka sitoutuvat suorittamaan tutkinnon loppuun viimeistään kolmen vuoden kuluessa työsopimuksen allekirjoittamisesta.

Arvostamme laaja-alaista sähkötekniikan osaamista. Toivomme sinulta käytännönläheistä ja kehittävää otetta; olet valmis kehittämään opetusta, osallistumaan TKI-toimintaan ja teet mielelläsi yhteistyötä alueen sähkö- ja automaatiotekniikan yritysten kanssa. Arvostamme hyviä viestintä-, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä englannin kielen osaamista.

Aiempi kokemus opetustyöstä, koulutuksen suunnittelusta ja kehittämisestä katsotaan eduksesi, muttei ole edellytys. Mikäli sinulla ei vielä ole opettajan pedagogista pätevyyttä, olet valmis hankkimaan sen kolmen vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Me Vaasan ammattikorkeakoulussa haluamme osaltamme edistää avoimen oppimisen ja opetuksen periaatteita kansallisten linjausten mukaisesti, toivommekin että opetuksen ja tutkimuksen avoimuus on sinulle yhtä luontainen tapa toimia ja haluat osaltasi sitoutua näihin yhteisiin periaatteisiimme.

Miksi meille?

Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan johon pääset itse vaikuttamaan, kansainvälisen ja innostavan työyhteisön, sekä joustavat työskentelymahdollisuudet. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla kattavan työterveyshuollon. Lisäksi tuemme vapaa-ajalla virkistäytymistä liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja polkupyöräeduilla. Työskentelemme VAMKissa jatkuvasti uutta oppien ja toisiamme kannustaen. Sinulla on aidosti mahdollisuus oppia ja kehittyä työsi mukana.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.  Tehtävän kokonaispalkka riippuu aiemman hyväksiluettavan työkokemuksen määrästä, sekä pätevyydestäsi. Kaikki pätevyysvaatimukset täyttävän henkilön palkkahaitari lehtorin tehtävässä on n. 4630 – 5985 €. Mahdollinen epäpätevyysvähennys palkasta on 6 %. Mikäli olet suorittanut jatkotutkinnon, maksetaan sinulle lisensiaatin tutkinnosta 2 % lisä ja tohtorintutkinnosta 4 % lisä. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lue lisää työsuhde-etuuksistamme sekä työyhteisömme toimintatavoista perehdytysoppaastamme: https://www.vamk.fi/tietoa/korkeakoulu/rekry/perehdytysopas

Miten hakuprosessi etenee? 

Hakuprosessi tehdään yhteistyössä Patrio Oy Ab:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Executive Headhunter Katja Luomaranta +358 40 585 2606 tai katja.luomaranta@patrio.fi.

Hae tehtävää Kuntarekryssä 14.1.2024 mennessä alla olevan linkin kautta.

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/lehtori-sahkotekniikka-558175/

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana, joten jätäthän hakemuksesi ajoissa. Haastattelut toteutetaan tarvittaessa etäyhteydellä. Liitäthän hakemukseesi ansioluettelosi.  Suosittelijasi yhteystiedot voit toimittaa halutessasi vasta mikäli etenet jatkoon hakuprosessissa. Todistukset pyydämme vain tehtävään valitulta. Olemme yhteydessä kaikkiin hakemuksen jättäneisiin viimeistään valinnan jälkeen.

Facebook
Twitter
LinkedIn

PATRIO OY AB :: OTA YHTEYTTÄ

+358 500 666867

Jari Luoma

Sähköposti: info@patrio.fi

Postiosoite: Jyllintaival 313, 61360 Mieto

Y-tunnus: 3179167-7