Myyntipäällikkö

Yritys: Alfen Elkamo Oy Ab
INFO 24/7: +358 500 666 867 Executive Headhunter Jari Luoma jari.luoma@patrio.fi
Sijainti: Pietarsaari

Alfen Elkamo – avain sähkönjakeluun.

Alfen Elkamo Oy Ab on vuonna 1981 perustettu yritys joka kehittää valmistaa ja markkinoi tulevaisuuden sähkönjakelujärjestelmiä ja verkkoratkaisuja. Tärkeimpiä tuotteitamme ovat keskijännite- ja pienjännitekojeistot sekä niihin liittyvät kokonaisuudet teollisuuden ja energiayhtiöiden sähkönjakeluun. Emoyhtiömme Hollannissa valmistaa myös energiavarastoja ja sähköautojen latauslaitteita. Vahvuutemme on yli kolmenkymmenen vuoden aikana systemaattisesti kehitetty kokonaisuus, joka muodostuu laadukkaista tuotteista sekä osaavasta henkilökunnasta. Alfen Elkamolla työskentelee noin 70 alansa ammattilaista. Alfen Elkamo on hollantilaisen pörssiyhtiön Alfen N.V.:n tytäryhtiö. Lisätietoja www.elkamo.fi ja www.alfen.com

Haemme nyt

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

vahvistamaan myyntitiimiämme ja vastaamaan omasta asiakaskunnastaan ja uusasiakashankinnasta. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat verkkoyhtiöt, energiantuotantolaitokset sekä teollisuus. Sijoituspaikkasi voi olla esimerkiksi Vaasa, Pietarsaari, Tampere tai pääkaupunkiseutu.

Alfen Elkamo on mielenkiintoisessa kasvuvaiheessa ja kasvattaa vientiä Pohjoismaihin. Meillä on uusia tulevaisuuden tuotteita ja järjestelmäratkaisuja. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn, viihtyisän työympäristön ja ammattitaitoiset työkaverit.

Sinulla on laaja kokemus B2B-myynnistä ja riittävä sähkötekninen tuntemus. Etsit aktiivisesti uusia asiakkaita ja hoidat olemassa olevia asiakassuhteita. Tehtävässä raportoit myyntijohtajalle.

Toivomme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja riittävää sähköteknistä osaamista
  • Näyttöjä menestymisestä B2B -myynnissä
  • Neuvottelutaitoja ja kykyä toimia organisaatiossa
  • Näyttöjä uusasiakashankinnasta
  • Aktiivista otetta tarttua toimeen ja valmiutta liikkua kentällä
  • Yrittäjäasennetta ja yhteistyötaitoja
  • Sujuvaa viestintää suomeksi ja englanniksi, ruotsi on etu.

Persoonatasolla sinussa korostuvat oma-aloitteisuus, huolellisuus sekä taito johtaa itseäsi. Toimit vastuullisesti, systemaattisesti ja tavoitteellisesti. Osaat verkostoitua ja rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Eduksi luetaan:

  • Energia- tai sähköalan tunteminen
  • Suunnitteluosaaminen

Tarjoamme:

• Huipputuotteet ja mahdollisuuden kasvattaa myyntiä
• Hyvän kuukausipalkan ja paljon monipuolista työtä kannustavassa, etätyömyönteisessä työyhteisössä

Jätä CV ja lyhyt hakemus palkkatoiveineen heti, tai viimeistään 15.04.2021 mennessä.  CV:stä tulee ilmetä mitä olet saanut aikaan eri tehtävissä. Aloitamme haastattelut välittömästi.

Facebook
Twitter
LinkedIn

PATRIO OY AB :: OTA YHTEYTTÄ

+358 500 666867

Jari Luoma

Sähköposti: info@patrio.fi

Postiosoite: Jyllintaival 313, 61360 Mieto

Y-tunnus: 3179167-7