PALKANLASKIJA

Yritys: Finnmaster Boats Oy
INFO: Headhunter Katja Luomaranta 040 585 2606 katja.luomaranta@patrio.fi www.patrio.fi
Sijainti: Kokkola

Finnmaster Boats Oy on suomalaiseen Terra Patris –monialakonserniin kuuluva venevalmistaja. Valmistamme Finnmaster, Grandezza ja Husky moottoriveneitä, jotka edustavat vahvaa suomalaista veneenrakennustaitoa. Kaikki veneemme suunnitellaan ja rakennetaan kolmella modernilla venetehtaallamme Kokkolassa, Kalajoella ja Sammatissa. Olemme vahvassa kasvu- ja kehitysvaiheessa ja yrityksessämme on yli 200 työntekijää. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2021 päättyneellä tilikaudella n. 42 M€. www.finnmaster.fi

Haemme Kokkolaan

Palkanlaskijaa

vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme mahdollisuuden osallistua palkkahallinnon lisäksi henkilöstö- ja taloushallinnon tehtäviin sekä oman ammattitaidon kehittämiseen nykyaikaisessa venetuotantoympäristössä huipputeknologian parissa. Siirrämme ulkoistetun palkanlaskennan takaisin itsellemme. Tämän ja kasvumme vuoksi tarvitsemme osaavaan joukkoomme henkilön ottamaan kokonaisvastuun palkanlaskennasta.

Tehtävät ja vastuut:

Palkanlaskijana vastaat itsenäisesti Finnmasterin henkilöstön kuukausi- ja tuntipalkkojen laskennasta, viranomaisilmoituksista ja -tilityksistä, sisäisestä ja ulkoisesta raportoinnista sekä matkalaskujen maksatuksesta. Huolehdit, että palkanlaskenta tehdään ajallaan työlainsäädännön ja työehtosopimusten mukaisesti. Lisäksi varmistat oikeellisen datan henkilöstöhallinnon järjestelmissä. Vastaat omalta osaltasi yrityksen toimintojen ja prosessien kehityksestä. Toimit läheisessä yhteistyössä esihenkilönä toimivan henkilöstöpäällikön sekä yrityksen esihenkilöiden ja talousosaston kanssa.

Odotamme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta hallinnon tai talouden alalta (esim. tradenomi)
  • Monipuolista, mielellään yli 3 vuoden kokemusta palkanlaskennasta ja kokonaisvaltaista osaamista palkkahallinnon tehtävistä
  • Näyttöjä itsenäisesti hoidetusta palkanlaskennasta sekä kuukausi- että tuntipalkoista
  • Hyvää osaamista työlainsäädännöstä ja kykyä soveltaa työehtosopimuksia päivittäisessä työssä
  • Eduksi katsomme CGI-palkkaohjelman osaamisen sekä kemian alan työehtosopimusten tuntemuksen
  • Suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on etu

Persoonaltasi olet vastuuntuntoinen, tarkka ja kehitysmyönteinen sekä osaat sopeutua tiukkoihin aikatauluihin. Pystyt toimimaan joustavasti paineellisessa ympäristössä tarkkuuden ja hyvän palveluasenteen säilyttäen. Organisaatio arvostaa palkanlaskijaa, joka laskee palkat oikein ja ajallaan henkilöstöä arvostavasti palvellen.

Finnmaster tarjoaa:

  • Itsenäisen ja vastuullisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa
  • Viihtyisän työympäristön huipputuotteiden parissa ja mukavat työtoverit tukenasi
  • Mahdollisuuden kehittää toimintoja ja työskentelytapoja sekä kehittää ja haastaa myös itseäsi
  • Henkilöstöedut sekä savuttoman työpaikan

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 6.3.2022 ja kerro CV:ssä parhaat saavutuksesi. Aloitamme haastattelut välittömästi.

Facebook
Twitter
LinkedIn

PATRIO OY AB :: OTA YHTEYTTÄ

+358 500 666867

Jari Luoma

Sähköposti: info@patrio.fi

Postiosoite: Jyllintaival 313, 61360 Mieto

Y-tunnus: 3179167-7