PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ/YRITYSASIANTUNTIJA

Yritys: Kalajoen kaupunki
INFO 24/7: Executive Headhunter Katja Luomaranta +358 40 585 2606 katja.luomaranta@patrio.fi
Sijainti: Kalajoki

Kalajoen seudun yrityspalvelukeskuksen toiminnan painopisteenä on uusien ja olemassa olevien yritysten liikevaihdon ja kannattavuuden kehittäminen. Yrityspalvelukeskuksen asiantuntijat ovat käytettävissä yritystaipaleen eri vaiheissa hyvin joustavasti. Toimimme Kalajoen seudulla eli hoidamme Kalajoen, Alavieskan ja Merijärven yrityspalvelut.

Kalajoen yrityspalvelukeskuksen tavoitteena on luoda suotuisa toimintaympäristö yrityksille ja edistää alueen taloudellista kasvua ja kilpailukykyä tarjoamalla kattavia ja asiantuntevia palveluja paikallisille yrityksille.

Haemme nyt positiivista, innostunutta, oma-aloitteista ja osaavaa

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ / YRITYSASIANTUNTIJAA

kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen Kalajoen seudun yrityspalvelukeskuksessa käynnistymässä olevaan hankkeeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään elokuussa 2024.

Yritysasiantuntijan tehtävänä on auttaa kehityskykyisiä ja -haluisia yrityksiä kasvamaan suunnitelmallisesti, järjestelmällisesti, hallitusti ja kestävästi. Tehtäviin kuuluu yritysten liiketoimintojen kehittämisedellytysten parantaminen, tukipalvelujen monipuolistaminen sekä konkreettisten työkalujen ja tuen tarjoaminen kasvun ja kehittämistyön toteuttamiseksi.

Hankkeessa toteutetaan myös laajamittainen yritysvalmennuskokonaisuus, jonka tavoitteena on tukea yritysten kasvua ja kehittymistä sekä kasvattaa osaamista.

Keskeiset työtehtäväsi:

 • Yritysten käytännönläheinen neuvonta ja kehittämistyön edistäminen
 • Yritysten kasvua ja kehittymistä tukevien valmennustilaisuuksien sekä muiden erityyppisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestäminen
 • Hankkeen projektipäällikkönä toimiminen
 • Yhteistyö eri sidosryhmien, kuten yrityspalveluorganisaatioiden, oppilaitosten, yritysrahoittajien ja paikallisten yrittäjäyhdistysten, kanssa

Odotamme sinulta:

 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta
 • Vahvaa liiketoimintaosaamista ja kokemusta yritystoiminnan kehittämisestä
 • Monipuolista elinkeino-, yritys- ja liike-elämän tuntemusta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi odotamme sinulta myös viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä esiintymishalukkuutta.

Tehtävässä onnistumista tukee osaaminen yritysten kasvu- ja kehityshankkeista, strategioiden ja

toimintajärjestelmien kehittämisestä. Hankehallinnoinnin kokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme

 • Monipuolisen ja käytännönläheisen tehtävän yritystoiminnan kehittämisen sekä mukavien asiakkaiden ja kollegoiden parissa
 • Mahdollisuuden päästä kehittämään ja kehittymään
 • Merkityksellisen työn, jolla on vaikutus koko alueen elinvoimaisuuden kehittymiseen.

Tehtävän palkkaus sijoittuu valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaisesti välille 3 700-4 200 € / kk. Tässä määräaikaisessa työtehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Hakuprosessi tehdään yhteistyössä Patrio Oy Ab:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Executive Headhunter Katja Luomaranta +358 40 585 2606 tai katja.luomaranta@patrio.fi.

Pyydämme toimittamaan hakemuksen palkkatoiveineen ja CV:n mahdollisimman pian tai viimeistään 9.8.2024 mennessä Kuntarekryyn alla olevan linkin kautta. Kerrothan myös saavutuksistasi aikaisemmissa tehtävissäsi.

Toimi ripeästi, sillä aloitamme haastattelut välittömästi, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Facebook
Twitter
LinkedIn

PATRIO OY AB :: OTA YHTEYTTÄ

+358 500 666867

Jari Luoma

Sähköposti: info@patrio.fi

Postiosoite: Jyllintaival 313, 61360 Mieto

Y-tunnus: 3179167-7