Sulautetun järjestelmän kehittäjä

Yritys: Amban Nordic Oy
Lisätietoja tehtävästä antaa Executive Headhunter Kari Pantsu, puh 040-5411841, kari.pantsu@patrio.fi
Sijainti: Espoo

Tule luomaan unelmiesi työpaikkaa!

Ambanilla ymmärretään se, että ihminen on kokonaisuus. Kun ihminen voi työssään hyvin, jaksaa hän myös paremmin työn ulkopuolella.

Olemme työpaikka, jossa on mielekästä ja mukavaa työskennellä, ja pääset itse halutessasi vaikuttamaan siihen, minkälainen työpaikka se on.

Projekteissa edetään työntekijä edellä, eli pääset itse vaikuttamaan projektin valintaan. Ambanilla pääsee myös luomaan omanlaistaan urapolkua ja yhdessä voimme kehittää osaamistasi toivomaasi suuntaan.

Mitä toivomme sinulta?

  • Vahva C ja C++ osaaminen
  • Hallitset Embedded Linux
  • Arvostamme myös kokemusta erilaisista microkontrollereista
  • Yocto kokemuksesta on varmasti hyötyä

Ambanilla on etsinnässä useita sulautettujen ohjelmistojen asiantuntiojoita. Projekteja meillä on laidasta laitaan ja esittelemme niitä mielellämme kaikille hakijoille. 

Mitä Amban Tarjoaa sinulle?

Ambanilla pääset osaksi senioritekijöiden ohjelmistotaloa. Tarjoamme sinulle monimuotoisia ja mielekkäitä projekteja, joiden valintaan sinulla on itselläsi mahdollisuus vaikuttaa.

Ambanilla on matala organisaatiorakenne, jonka ansiosta omiin asioihin vaikuttaminen on helppoa ja nopeaa. Toimitusjohtajamme Tapio Hekkala pitää henkilökohtaisesti huolen siitä, että sinulla on tarvittavat työkalut, osaaminen ja tuki omalla urallasi.

Ota yhteyttä!

Jätä CV ja lyhyt hakemus palkkatoiveineen heti, CV:stä tulee ilmetä mitä olet saanut aikaan eri tehtävissä. Aloitamme haastattelut välittömästi.

Facebook
Twitter
LinkedIn

PATRIO OY AB :: OTA YHTEYTTÄ

+358 500 666867

Jari Luoma

Sähköposti: info@patrio.fi

Postiosoite: Jyllintaival 313, 61360 Mieto

Y-tunnus: 3179167-7