Tuotantopäällikkö

Yritys: Fortaco Ostrobothnia Oy
INFO 24/7: Executive Headhunter Jari Luoma 0500 666 867 jari.luoma@patrio.fi
Sijainti: Kurikka

Fortaco Group

Fortaco on Euroopan johtava strateginen kumppani raskaiden työkoneiden ja meriteollisuuden laitevalmistajaille. Tuotetarjontaan kuuluvat työkoneiden ohjaamot, asennusvalmiit teräsrakennekomponentit ja laitekokoonpanot. Fortacon Teknologiayksikkö tarjoaa suunnittelu- ja tuotekehityspalveluita, kuten muotoilun, suunnittelun ja projektinjohdon aina prototyypin valmistukseen saakka. Fortacolla on yhdeksän tehdasta, jotka sijaitsevat Puolassa, Serbiassa, Slovakiassa, Suomessa, Unkarissa ja Virossa. Meillä työskentelee 2100 ammattilaista. www.fortacogroup.com

Haemme nyt Kurikkaan
TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

Kurikan ohjaamokokoonpanotehtaalle vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme mahdollisuuden ammattitaidon kehittämiseen nykyaikaisessa tuotantoympäristössä huipputeknologian parissa. Uudistetussa Kurikan tehtaassamme valmistamme hitsattuja ohjaamorunkoja, asiakasräätälöityjä ja loppuvarusteltuja ohjaamo- sekä poralaitekokoonpanoja.

Tehtävät ja vastuut:

Tuotantopäällikkönä vastaat ohjaamotuotannon operatiivisesta johtamisesta ja tuotantoprosessien kehittämisestä Kurikan tehtaallamme. Vastuualueellasi huolehdit, että tuotteet täyttävät asetetut sisäiset sekä ulkoiset kustannus-, laatu- ja toimitusaikavaatimukset. Tehtävässäsi varmistat yksikön toimituskyvyn ja joustavuuden kapasiteettilaskennan avulla sekä teet toimenpiteitä tuottavuuden kehittämiseksi. Yksikön muun henkilöstön ohella toteutat sekä yksikön että konsernin strategisia toimenpiteitä liikevaihto- ja tulostavoitteiden saavuttamiseksi. Tehtävässä raportoit Fortaco Kurikan yksikön johtajalle Olli Koivistolle.

Odotamme sinulta:

 • Soveltuvaa teknistä koulutusta (DI tai insinööri)
 • Aikaisempaa vähintään 5-10 vuoden kokemusta konepajateollisuudesta vastaavissa tehtävissä
 • Kokemusta esimiestyöstä ja tuotannon kehittämisestä, ihmisten johtamisesta sekä heidän toimintatapojen ja johtamisen kehittämisestä
 • Työaikalain ja työehtosopimusten tuntemusta
 • Hyvää neuvottelutaitoa ja osaamista argumentoida muutoksista tarvittaessa positiivisessa hengessä
 • Hyvää organisointi- ja ongelmanratkaisutaitoa
 • Hyvää englannin suullista ja kirjallista kielitaitoa. 

Persoonana olet sosiaalinen, päättäväinen ja aikaansaava. Olet jatkuvasti tilanteen tasalla ja kykenet reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Arvostamme joustavuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja positiivista asennetta työntekoon. Katsomme eduksi kokemuksen kustannuslaskennasta, Lean- filosofiasta ja SAP toiminnanohjausjärjestelmästä.

Fortaco tarjoaa:

 • Viihtyisän työympäristön ja mukavat työtoverit tukenasi
 • Mahdollisuuden vaikuttaa suoraan yksikön menestykseen omalla työpanoksellasi
 • Mahdollisuuden kehittää toimintojamme ja työskentelytapojamme sekä kehittää ja haastaa myös itseäsi
 • Tehtävänmukaisen palkkauksen, yhtiön muut henkilöstöedut sekä savuttoman työpaikan.

Jätä hakemuksesi ja CV heti tai viimeistään 15.7.2021.  Kerrothan menestymisistäsi vastaavanlaisissa tehtävissä. Aloitamme haastattelut välittömästi.

INFO 24/7: Executive Headhunter Jari Luoma Tel: 0500 666 867 E-mail: jari.luoma@patrio.fi

Facebook
Twitter
LinkedIn

PATRIO OY AB :: OTA YHTEYTTÄ

+358 500 666867

Jari Luoma

Sähköposti: info@patrio.fi

Postiosoite: Jyllintaival 313, 61360 Mieto

Y-tunnus: 3179167-7