PATRIO OY AB - YRITYSVÄLITYS

Keijo Kangasluoma // Partner

Keijolla on vahva ja monipuolinen kokemus erilaisista yritysjärjestelyistä. Pääomasijoittajana toimiessaan Keijo on ollut mukana ostamassa tai myymässä kymmeniä eri toimialoilla toimivia yrityksiä.

Hän hallitsee koko yrityskauppaprosessin ja erityisenä vahvuutena arvonmääritykset, rahoitus ja erilaiset yrityskaupparakenteet. Keijolla on kyky nähdä metsä puilta eli olennaisen nopea hahmottaminen.

Pitkä työhistoria pääomasijoittajana, yritysrahoittajana ja hallitusammattilaisena on tuonut Keijolle laajan kontaktiverkoston yrityksiin, rahoittajiin ja pääomasijoittajiin.

Puhelin: 
+358 40 752 0022

E-mail:
keijo.kangasluoma@patrio.fi

Sakari Korpela // Partner

Sakari on toiminut yrittäjänä yli 20 vuotta.
Yrityksien perustaminen ja yrityskauppoihin liittyvät prosessit ovat hänelle tuttuja. Yrittäjänä työskentelyyn on liittynyt yritysten kehittämistä toiminnan analysoimiseksi ja liiketoimintojen tilannekuvan parantamiseksi tietotekniikan avulla. Tällä hetkellä hän toimii Fundussa ratkoen yritysten rahoitustarpeita. Tämä aihe liittyy jokaiseen yrityskauppaankin.
Patriossa Sakari osallistuu yrityskauppoihin liittyviin prosesseihin; esimerkiksi myytävän yrityksen myyntikuntoon saattaminen, ostetun yrityksen haltuunotto ja toimintojen integraatio.

Puhelin: 
+358 400 746 721
E-mail:
sakari.korpela@patrio.fi

Mikko Pihlajamäki // Partner // Asianajaja

Asianajaja Mikko Pihlajamäki on toiminut yli 20 vuotta yrityskauppojen oikeudellisena asiantuntijana sadoissa eri järjestelyissä.

Hän on tunnettu liiketoimintalähtöisestä ja ratkaisukeskeisestä työotteesta.

Mikko Pihlajamäki käy myös kouluttamassa yrityskauppojen juridiikkaa yliopistoissa, oppilaitoksissa, kauppamarijärjestössä, yrittäjäjärjestössä ja yrityksissä.

Puhelin:
+358 40 680 8888
E-mail:
mikko.pihlajamaki@law.fi

Antti Palmujoki // Partner // Asianajaja

Asianajaja Antti Palmujoella on yli 20 vuoden käytännön kokemus suomalaisten ja kansainvälisten yritysjärjestelyiden juridiikasta.

Asiakkaat arvostavat suuresti hänen tehokasta, käytännönläheistä ja liiketoimintapainotteista lähestymistapaansa.

Hänet on noteerattu useana vuonna kansainvälisessä asianajoalaa arvioivassa Legal 500 -hakemistossa.

Puhelin: 
+358 40 531 5588
E-mail:
antti.palmujoki@law.fi